Nieuws

Prijs Himalayan 450 heerlijk laag

Royal Enfield heeft de prijs van de Himalayan 450 bekend gemaakt. Die is met € 6.999,- uiterst scherp te noemen. (€ 5.999,- voor België)

De Himalayan 450 is vanaf maart 2024 in heel Europa verkrijgbaar. De prijs is gelijk aan die van voorganger Himalayan 411 en dat is ronduit een verrassing te noemen. Waar de nieuwe 450 een watergekoelde gloednieuwe eencilinder heeft, is dat op de 411 nog een veel minder krachtige luchtkoeler.

Eventuele kopers krijgen ongetwijfeld wel te maken met keuzestress: de Himalayan 450 is verkrijgbaar in drie verschillende varianten (Base, Pass en Summit) en vijf kleurstellingen. Die luisteren naar poëtische namen: Kaza Brown (Base – instap variant), Slate serie bestaande uit – Poppy Blue en Himalayan Salt (Pass – Mid variant) en Hanle Black en Kamet White (Summit – Premium variant). De Kamet White heeft tubeless banden en de Hanle Black is leverbaar met standaard wielen maar ook in een versie met tubeless banden die vanaf juli leverbaar wordt.

Mocht je gekozen hebben uit alle kleuren en varianten dan wacht er nog meer keuzestress. Royal Enfield heeft meer dan dertig accessoires in de aanbieding. Kijk hier voor alle accessoires en informatie over de Himalayan 450.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws