Nieuws

Presentatie Libya rally

Van 4 tot 10 maart 2009 wordt de vierde editie van de Libya Desert Challenge verreden, de ‘amateur-rally’ waarvan je in MotoPlus 9/2008 een uitgebreid verslag kon lezen. Huizenhoge en eindeloze duinenzeeën met toppen tot 200 meter hoog, spectaculaire canyons, grillige rotsformaties, vulkanen en verborgen paradijselijke meren vormen het decor van misschien wel de mooiste en meest adembenemende rally van de Sahara.
Op woensdag 22 oktober nodigt Henno van Bergeijk je uit om kennis te maken met de Libya Desert Challenge. Hij reed samen met een aantal andere bekende Nederlandse ‘Dakaristen’ mee in de Libya Desert Challenge afgelopen maart.
Vanaf 19.30 uur is er in Het Domein / Loods F4, Bloemendalerweg 51 te 1382 KW Weesp een presentatie met foto´s en een videoverslag van het leuke evenement in het schitterende Libië. Organisator Gert Duson uit België is ook aanwezig tijdens deze infoavond voor extra informatie.
Wil je langskomen? Stuur dan even een e-mail naar: info@hennocarcasting.nl Kijk voor meer info op de site van Henno van Bergeijk of van de Libya Desert Challenge 2009.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws