Premium

Met retro’s op pad!

De Hollandse winter en motorrijden, zelfs met het zachte weer van dit jaar nog altijd geen gelukkige combinatie. In het zadel van een Ducati Scrambler Icon, Mash Dirt Track 650, Moto Guzzi V9 Roamer of Triumph Street Twin blijk je het echter toch best warm te kunnen krijgen, van binnen vooral!

Zo ondervonden ook wij toen we met deze optisch op klassieke leest geschoeide machines richting het zuiden van Europa vertrokken (toen het nog kon inderdaad!). Een kwartet dat het pure rijgevoel veel belangrijker vindt dan knabbelen aan stopwatchtijden en een paar grammetjes winst op de weegschaal. Het uitgelezen viertal kortom om het door de winter afgekoelde motorhart weer op temperatuur te brengen!

Lees alles over deze enerverende machines in de uitgebreide vergelijkingstest in MotoPlus 7/2020. Het artikel is voor abonnees gratis online te lezen in ons digimagazine. Nog geen lid? Sluit dan hier een abonnement af en krijg direct toegang tot ons volledige digitale archief, met inmiddels meer dan 325 uitgaven!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.