Premium

Eerste Test Ducati Streetfighter V4S

Met haar nieuwe Streetfighter V4 gooit Ducati een meer dan potente knuppel in het hoenderhok der power nakeds. Meer dan 200 pk, minder dan 200 kilo. ‘Goeiegenade’ is wellicht de beste omschrijving voor dit op papier overdonderende pakket, waarmee we in MotoPlus 8/2020 op pad gaan!

Het is al weer even geleden, 2009 om precies te zijn, toen Ducati haar eerste Streetfighter het toneel op reed. De toen nog met de V-twin van de 1098 superbike uitgeruste naked bleek in de praktijk allesbehalve een allemansvriend. En dat maakt ons des te nieuwsgieriger naar de nieuwe, die er tegenover een nagenoeg identiek rijklaar gewicht nog eens dik vijftig pk extra tegenaan gooit. Daar kun je dan toch eigenlijk niet met goed fatsoen de openbare weg mee op?

Het antwoord op die vraag en nog veel meer informatie over deze ravissante Italiaanse schone vind je in MotoPlus 8/2020, die nu in de winkel ligt. MotoPlus liever thuis op de mat? Klik dan hier voor een abonnement en krijg direct toegang tot ons digitale archief met inmiddels meer dan 325 uitgaven!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.