Premium

Dit waren de producttestwinnaars van het afgelopen jaar

Niet alleen de motoren zelf, maar ook alle zaken rondom de motor zijn van groot belang. In het afgelopen jaar testten we motorkleding en -accessoires, banden, onderhoudsproducten en nog veel meer. Een overzicht van alle producttest-winnaars en kooptips!

Zo testten we afgelopen jaar in MotoPlus 2/2023 verwarmde handschoenen. testwinnaar waren de HT-5 Heat Tech Drystar van Alpinestars, die indruk maakte met een nauwsluitende pasvorm in combinatie met een zeer aangenaam draaggevoel en prima bescherming. Kooptip in die test waren de Capit WarmMe Moto, die opvielen met een erg lange gebruiksduur en beschermende eigenschappen. In nummer acht namen we zes sets A2-banden. De S22 van Bridgestone kwam als beste uit de test. De sportband blonk uit door zijn uitstekende eigenschappen in het normale dagelijkse gebruik, en behaalde daarnaast ook uitstekende natte grip met de kortste remweg in de test. Metzeler’s M9 RR was de kooptip voor sport en binnenwegen, de Road 6 van Michelin was onze tip voor dagelijks verkeer en toeren.
Naast de producten die onze testen wonnen, waren er ook grote verliezers. Bijvoorbeeld in de test van goedkope motorkleding via Amazon. Veel van die koopjes, variërend van helmen en kleding tot protectie, vielen tijdens de test snoeihard door de mand.

In MotoPlus 02/2024 vind je dus het complete overzicht van alle testwinnaars, inclusief informatie, het oordeel per winnaar en andere informatie. Nog geen abonnement, maar wel elke twee weken een nieuwe editie op de deurmat? Klik dan gewoon even hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws