Nieuws

Premium Motors weer Honda-dealer

Premium Motors in Apeldoorn heeft bekendgemaakt per direct officieel Honda-dealer te zijn. Dat betekent dat het merk, na een afwezigheid van bijna tien jaar, weer zijn rentree maakt in de regio Apeldoorn en omgeving. Carol Mulder, eigenaar van Premium Motors, is dan ook zeer verheugd over de nieuwe samenwerking.

“Of je nu jong of op leeftijd bent, man of vrouw, sport- of toerrijder, voor iedereen is er wel een passend model. Wat me als motorliefhebber echter ook aanspreekt, is dat Honda als merk open staat voor vernieuwing en niet bang is om nieuwe paden te betreden. Neem bijvoorbeeld de (semi-)automatische DCT transmissie, Honda is het enige merk dat deze unieke techniek op een groot deel van haar modellen aanbiedt. Dat vooruitstrevende past bij ons, wat dat betreft gaan we denk ik een mooie toekomst tegemoet samen!”

De eerste Honda’s staan al bij Premium Motors in de showroom aan de Steenbokstraat 27 in Apeldoorn. Kijk voor meer informatie op www.premiummotors.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.