Nieuws

Politie-Beta’s

 voor de politi Acdemie

De Nederlandse politieacademie gaat vanaf 2012 een gedeelte van haar motorrijopleiding met nieuwe Beta’s uitvoeren. De Italiaanse off-roadmotorfietsen zullen ingezet worden in het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit in Lelystad.

Na uitvoerige gebruikerstests voor, met name de basis motor surveillanten, opleiding (BMS), met verschillende merken/uitvoeringen lichte terreinmotoren, heeft de groep testrijders geadviseerd de Beta’s aan te schaffen.

De keuze is gevallen op de Beta Alp 200 en de Beta RR 125 LC Enduro. “Doorslaggevend hierbij zijn geweest de lichte uitvoering, handelbaarheid en bedieningsgemak voor beginnende motorrijders, de beproefde techniek en uiteraard de prijskwaliteit verhouding”, aldus Bert Hogenkamp, manager onderwijs bij de Politieacademie. “De Politieacademie is van mening dat de Beta motoren een waardige opvolger zijn voor de huidige Honda terreinmotoren die na jarenlange trouwe dienst aan vervanging toe waren.”  

Enkele dagen geleden werden de 11 nieuwe Beta’s door importeur Kamphuis Trading b.v. afgeleverd op het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit te Lelystad.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws