Nieuws

Exclusieve circuit ervaring voor Honda motorrijders

Honda Benelux organiseert een exclusieve rijvaardigheids training voor alle Honda motorrijders op het TT Circuit van Assen. Of u nu een Fireblade, Africa Twin of zelfs de gloednieuwe X-ADV rijdt… alle Honda Motorrijders zijn welkom.

In samenwerking met de Circuit Rijvaardigheid Trainingen (CRT) Assen en Ten Kate Motoren is een volledig dagprogramma opgesteld, waarbij zowel de theorie als de praktijk aan bod komen. Tevens is er een combinatie gemaakt tussen het rijden op het TT Junior Track en het volledige TT Circuit.

Een bijzondere kans om zelf eens op het beroemde TT Circuit in Assen te rijden. Ondanks dat zowel de World Superbikes als de MotoGP race op Assen gereden wordt, is deze dag niet bedoeld als competitie.

Het is een complete rijvaardigheid training waarbij u alle mogelijkheden van uzelf als motorrijder, maar ook van de motor verder ontdekt.

Ten Kate Motoren en ervaren instructeurs staan de gehele dag ter beschikking voor gratis advies en afstelling van de perfecte vering, een dagvullend programma en alle vragen die u eventueel heeft. Via deze link kunt u zich online aanmelden voor vrijdag 2 juni of donderdag 13 juli aanstaande. Het inschrijfgeld bedraagt € 130,- inclusief lunchbuffet in het paddock restaurant. Wacht niet te lang, er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.