Nieuws

Petitie tegen dijkafsluiting zuiderdijk

De Motorrijders Actie Groep (MAG) roept motorrijders op om massaal bezwaar aan te tekenen tegen de geplande dijkafsluiting van de Zuiderdijk tussen Hoorn en Enkhuizen. Als het aan de gemeente Drechterland ligt gaat deze dijk definitief dicht voor motorrijders in de weekenden tussen 1 april en 31 oktober. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, en dus heeft de MAG een bezwaarschrift opgesteld dat via de website gedownload en opgestuurd kan worden.

Volgens de MAG is er onvoldoende geluisterd naar de belangen van motorrijders. Zo zou deelname van de actiegroep tijdens het proces omtrent de afsluiting voortdurend zijn gedwarsboomd en heeft dat inmiddels geleidt tot een WOB-verzoek en een bezwaarschrift vanuit de MAG.

Alle reden dus om massaal bezwaar tegen het voorgenomen verkeersbesluit aan te tekenen. Dat kan via de website van de MAG. Hierop lees je alles over de afsluiting, evenals de handleiding om te bezwaar maken. Let op: je bezwaarschrift moet uiterlijk op 18 juni 2021 ontvangen zijn, dus wacht niet te lang.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.