Nieuws

Overzicht testwinnaars 2022

Ook in 2022 hebben we ons uiterste best gedaan om de beste producten met elkaar te vergelijken. We zetten alle winnaars – van banden tot kleding en van sloten tot diefstaltrackers – op een rijtje.

In de producttest met de draagbare compressoren kwam bijvoorbeeld de XIAOMI MI Portable Electric Air Compressor als beste uit de test. Deze compacte compressor wist met zijn display, schakelaars, afwerking en algemene gebruiksvriendelijkheid te overtuigen. In de allweather textielcombi’s vonden we de Held Carese Evo GTX/Torno Evo GTX en Rukka Armarone bovenaan het rijtje. Met evenveel punten deelden zij de overwinning in MotoPlus 5. In de sportbandentest kwam de Pirelli Diablo Rosso IV als beste uit de test, bij de toerbanden wonnen de Dunlop Roadsmart IV GT en Michelin Road 6 GT beide. In de laatste MotoPlus van 2022 vergeleken we midlayers, waarbij de Modeka Midlayer en Rukka Down-X 2.0 samen op de hoogste trede stonden.

Kortom, er waren vorig jaar genoeg winnaars. Benieuwd naar alle winnaars van vorig jaar? Je leest het uitgebreide overzicht inclusief conclusie en prijzen in MotoPlus 02/2023. Liever elke twee weken een nieuwe editie op de deurmat? Geen stress, klik dan gewoon even hier

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws