Nieuws

Over de Race Academy

MOTORSPORT LIFESTYLE NEEMT
THE RACE ACADEMY OVER

Circuitopleider The Race Academy (TRAC) is recent overgenomen door Motorsport Lifestyle (MSL). The Race Academy onderscheidt zich van andere circuitopleiders door een persoonlijke benadering en een zeer uitgebreid lesprogramma.

Door een vergaande samenwerking met BMW Motorrad Motorsport, is er voor de cursisten van The Race Academy de mogelijkheid, de beste Superbike van dit moment, de BMW S 1000 RR te gebruiken. Opvallend is dat 2- voudig Wereldkampioen Troy Corser behoort tot de staff van The Race Academy. Troy zal voor het eerst zijn dienst doen op de trainingsstage van TRAC op het TT Circuit van Assen 19 en 20 juni aanstaande.

Door de verkoop trekt oprichter en eigenaar Jan van Gorp van The Race Academy zich terug uit het bedrijf en zal de leiding overgenomen worden door Maudie Veenstra. De voltallige crew van instructeurs en medewerkers blijft onveranderd. Direct zichtbaar gevolg is de nieuwe kalender van TRAC, die nu veel meer op Zandvoort gericht is, dit is de thuisbasis van MSL. Een aantal evenementen zijn nu dan ook gecombineerd. Daarnaast staan de bekende TRAC locaties als Assen, Alés (F) en Gross Dölln (D) ook nog steeds op de kalender. The Race Academy is vastbesloten haar concept samen met BMW verder uit te bouwen in Europa.

Kijk voor meer informatie op:
www.race-academy.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

25 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...

Overig nieuws