Nieuws

Oude (Kawa-)tijden herleven

Steeds vaker komen fabrikanten met retro-modellen die gebaseerd zijn op iconen uit het verleden. Kawasaki doet dat met de Z900RS, maar dankzij deze ombouwkits van het Japanse Doremi Collection tover je jouw Z900RS om tot een ware GPZ900R of Z1000R Lawson Replica.

De basis voor beide ombouwkits is een nieuw ontworpen stalen tank met een inhoud van 14 liter. Die biedt meer ruimte aan de optische aanpassingen. De tank zit verstopt onder een tankcover gebaseerd op de originele tank van de Z1000R of GPZ900R. De tank gaat vloeiend over in de rest van de kuipdelen van beide modellen. Ook krijg je andere verlichting, een speciaal zadel, kuipruitje, richtingaanwijzers en spiegels meegeleverd. Tegen meerprijs kun je de ombouwkit ook nog in de originele kleuren bestellen.

Het eindresultaat van de ombouwkits mag er zijn, het prijskaartje eveneens. De Z1000R Lawson Replica kost iets meer dan drieduizend euro, voor de geverfde set betaal je nog een kleine twaalfhonderd euro extra. De GPZ900R-kit kost ongeveer tweehonderd euro meer, de kosten voor de originele kleuren zijn een kleine zestienhonderd piek. En dan komen de verzendkosten er nog bij… meer info vind je hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws