Nieuws

Oud spul. Ook leuk.

Flowerdome in Eelde is op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2013 gevuld met allerlei oldtimers; van vrachtwagens, (brandweer)auto’s en motoren tot (brom)fietsen en tractoren. In de bloemenveilinghallen zijn ook dit jaar weer honderden voertuigen uit het verleden te zien. Voertuigen, groot en klein, op schaal of in het echt; ze zijn er allemaal weer.

Onderdelen en documentatie
Voor geïnteresseerden die op zoek zijn naar onderdelen of documentatie van een oldtimer, is het zeker de moeite waard om langs te komen. Bezoekers vinden hier alles om hun oldtimer in topconditie te brengen of te houden.

Merkenclubs met passie
Vanzelfsprekend ontbreken ook dit keer de merkenclubs niet. De enthousiaste leden kunnen van alles vertellen over hun passie en eigen oldtimer. Het maakt niet uit of het een fiets is van voor de oorlog, een van de eerste tractoren of een Cadillac uit de jaren zestig. Ook vindt de bezoeker in Flowerdome Eelde  originele onderdelen van verschillende oude vrachtwagens, tractoren, motoren en (brom)fietsen. Ook voor degene die nog geen trotse eigenaar is van een oldtimer is er deze dagen veel te zien in Flowerdome Eelde.

Meer informatie & openingstijden
Op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2013 is Flowerdome Eelde, Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde, geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,00. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.