Nieuws

Oud spul. Ook leuk.

flowerdome_eeldeFlowerdome in Eelde is op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2013 gevuld met allerlei oldtimers; van vrachtwagens, (brandweer)auto’s en motoren tot (brom)fietsen en tractoren. In de bloemenveilinghallen zijn ook dit jaar weer honderden voertuigen uit het verleden te zien. Voertuigen, groot en klein, op schaal of in het echt; ze zijn er allemaal weer.

Onderdelen en documentatie
Voor geïnteresseerden die op zoek zijn naar onderdelen of documentatie van een oldtimer, is het zeker de moeite waard om langs te komen. Bezoekers vinden hier alles om hun oldtimer in topconditie te brengen of te houden.

Merkenclubs met passie
Vanzelfsprekend ontbreken ook dit keer de merkenclubs niet. De enthousiaste leden kunnen van alles vertellen over hun passie en eigen oldtimer. Het maakt niet uit of het een fiets is van voor de oorlog, een van de eerste tractoren of een Cadillac uit de jaren zestig. Ook vindt de bezoeker in Flowerdome Eelde  originele onderdelen van verschillende oude vrachtwagens, tractoren, motoren en (brom)fietsen. Ook voor degene die nog geen trotse eigenaar is van een oldtimer is er deze dagen veel te zien in Flowerdome Eelde.

Meer informatie & openingstijden
Op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2013 is Flowerdome Eelde, Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde, geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,00. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws