Nieuws

Opvolger van uniek navigatiesysteem: Beeline

Het Beeline navigatiesysteem kent qua uitvoering geen gelijke. De opvolger van het eerste model draait zich warm in de coulissen.

De start van de verkoop van de Beeline II staat in de planning voor mei 2024. In de basis verandert het principe niet. Een Beeline werkt alleen in combinatie met een mobiele telefoon dat het ronde schermpje via bluetooth van rijinformatie voorziet. Het display navigeert met pijltjes die de juiste richting aangeven en niet met een stratenplan.

Model II heeft juist wel een ‘mini-map-navigatie-schermpje’, verder heeft het apparaat LED-waarschuwingslichtjes, handschoenvriendelijke knoppen en een scherm dat beter afleesbaar is in fel zonlicht. Wat bleef zijn de: lange batterijduur, kompas-mogelijkheid en duidelijke instructies.

De Nederlandse consumentenprijzen zijn er sneller dan het apparaat zelf. De Moto II zwart gaat € 209,95 kosten, de Moto II zilver kost € 249,95 en hetzelfde geldt voor de Moto II Gun Metal. Wil je meer weten over het vernuftige apparaatje? Kijk dan op de website van de importeur.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws