Nieuws

Option 719 nu ook voor BMW R18

Voor BMW’s cruisers, de R18 en R18 Classic, is al een enorm scala extra’s leverbaar, maar de Duitse fabrikant voegt daar nu exclusieve accessoires uit de Option 719-lijn aan toe.

De code 719 bestaat al lang binnen BMW en is al decennialang interne codetaal voor exclusieve extraatjes voor motorfietsen. Voor de R18 en R18 Classic is er nu bijvoorbeeld het Option 719 design package Aero, bestaande uit speciale aluminium cilinderkopdeksels links en rechts, een deksel voor de voorzijde van het boxer-blok en een inlaat-cover. De cilinderkopdeksels hebben fijnmazige luchtinkepingen die herinneringen oproepen aan de ‘streamliners’ uit de jaren 20 en 30.

Ook is er een speciaal 719-zadel, dat vergeleken met het standaard zadel standaard is voorzien van verwarming en uiteraard is het gemaakt van exclusief materiaal en prachtig afgewerkt met onder andere een geborduurd logo.

Je kunt nog verder gaan, want er is ook Option 719-spuitwerk, waarbij de R18 is voorzien van een afwerklaag die in kleur varieert van paars naar turquoise, afhankelijk van de lichtinval. Dit wordt gecombineerd met Titanium Silver 2 metallic spiegellak op de tank.

Ga je ‘all the way’, dan kun je ook nog kiezen voor 6-spaaks Aero- of Icon-wielsets in respectievelijk mat zilver en mat zwart. Echte eyecatchers!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...

Overig nieuws