Nieuws

Opnieuw filmrol voor Triumph

Naast een rol in de nieuwste James Bond-film straalt Triumph komende maand nog een keer op het witte doek en wel in de film Birds of Prey,  een actie-avonturenfilm die vanaf 7 februari in de bioscoop te zien is.

In de film, die is gebaseerd op personages van DC Comics, rijdt het personage Huntress op een agressieve, stijlvolle zwarte Triumph Street Triple RS, een belangrijk  onderdeel passend bij haar badass-karakter! Uit wraak op degenen die haar familie onrecht hebben aangedaan, heeft ze de topmaffiabaas van Gotham City en anderen in het vizier, en haar kruisboog op hen gericht. De film bevat een aantal spannende actiescènes met explosieve motoracties en stunts.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) wordtverteld door Harley zelf.  Wanneer Gotham’s meest snode narcistische schurk, Roman Sionis en zijn ijverige rechterhand, Zsasz, een jong meisje genaamd Cass als doelwit nemen, wordt de stad op haar kop gezet om op zoek te gaan naar haar.  Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya’s paden kruizen elkaar en het onwaarschijnlijke viertal heeft geen andere keuze dan samen te werken om Roman neer te halen.

De belangrijkste rollen in de film zijn voor Margot Robbie (I, Tonya), die terugkeert als Harley Quinn, Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, TV’s Fargo) als Huntress, Jurnee Smollett-Bell (HBO’s True Blood) als Black Canary, Rosie Perez (Fearless, Pitch Perfect 2) als Renee Montoya, Chris Messina (Argo, TV’s Sharp Objects) als Victor Zsasz; en Ewan McGregor (Stephen King’s Doctor Sleep, de Trainspotting films) als Roman Sionis.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws