Nieuws

Opnieuw filmrol voor Triumph

Naast een rol in de nieuwste James Bond-film straalt Triumph komende maand nog een keer op het witte doek en wel in de film Birds of Prey,  een actie-avonturenfilm die vanaf 7 februari in de bioscoop te zien is.

In de film, die is gebaseerd op personages van DC Comics, rijdt het personage Huntress op een agressieve, stijlvolle zwarte Triumph Street Triple RS, een belangrijk  onderdeel passend bij haar badass-karakter! Uit wraak op degenen die haar familie onrecht hebben aangedaan, heeft ze de topmaffiabaas van Gotham City en anderen in het vizier, en haar kruisboog op hen gericht. De film bevat een aantal spannende actiescènes met explosieve motoracties en stunts.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) wordtverteld door Harley zelf.  Wanneer Gotham’s meest snode narcistische schurk, Roman Sionis en zijn ijverige rechterhand, Zsasz, een jong meisje genaamd Cass als doelwit nemen, wordt de stad op haar kop gezet om op zoek te gaan naar haar.  Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya’s paden kruizen elkaar en het onwaarschijnlijke viertal heeft geen andere keuze dan samen te werken om Roman neer te halen.

De belangrijkste rollen in de film zijn voor Margot Robbie (I, Tonya), die terugkeert als Harley Quinn, Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, TV’s Fargo) als Huntress, Jurnee Smollett-Bell (HBO’s True Blood) als Black Canary, Rosie Perez (Fearless, Pitch Perfect 2) als Renee Montoya, Chris Messina (Argo, TV’s Sharp Objects) als Victor Zsasz; en Ewan McGregor (Stephen King’s Doctor Sleep, de Trainspotting films) als Roman Sionis.

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.