Nieuws

Opening Louis-filiaal Assen van 2 tot en met 4 juni

Van 2 tot en met 4 juni viert Louis de opening van haar nieuwste filiaal in Assen. Alle motorrijders in Nederland zijn van harte uitgenodigd om dat mee te vieren.

Op een oppervlakte van meer dan 1.000 m² kunnen klanten een enorme selectie motorkleding verwachten, een hele wand vol motorhelmen en een aparte ruimte met een coole loft-sfeer voor urban en retro-stijl. Daarnaast zijn er aanbouw- en slijtageonderdelen, reis- en kampeeraccessoires, smeermiddelen en onderhoudsproducten, gereedschap en nog veel meer – in feite alles wat motorrijders nodig hebben. De vriendelijke sfeer en het deskundige advies zijn gratis, zoals overal bij Louis.

Voor Europa’s grootste winkelketen voor motorkleding en -techniek is Assen inmiddels het 90e filiaal en na Tilburg het tweede in Nederland. Vanaf het TT Circuit Assen bereik je de vestiging aan de Aziëweg 1 via de A28 in slechts 10 minuten. Vanuit Groningen ben je er in een half uur.

De legendarische “Cathedral of Speed”, het beroemde MotoGP-racecircuit van Assen, was een belangrijk criterium bij de keuze van de locatie: “Er is nauwelijks een andere plaats in Europa die zo verbonden is met de motorsport als Assen – daar moesten we gewoon een filiaal hebben”, aldus het Louis-hoofdkantoor in Hamburg.

Klik hier voor alle info rond de opening van het nieuwe Louis-filiaal in Assen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws