Nieuws

Open dag Wing Service

Op zondag 31 mei a.s. van 10.00 uur tot 17.00 uur organiseert Wing Service uit Hilvarenbeek  een open dag voor alle motorliefhebbers. Op het programma staat onder andere;

–          Toerrit; de Brabantrit wordt jaarlijks georganiseerd door de lokale motorclub MAC De Grensjagers. Ditmaal start de rit vanuit Wing Service en zal na een rondrit hier ook weer eindigen. Tegen inschrijving kunt u deelnemen aan deze route.

–          Aanrijdroutes; wilt u niet deelname aan de toerrit maar wel toerend naar Hilvarenbeek komen? Binnenkort verschijnt op onze website aanrijdroutes naar Wing Service toe vanuit de verschillende windstreken.

–          Motorshow oldtimers; de verzameling van Antoon zelf zal tentoongesteld worden en tevens worden daar nog enkele klassiekers van klanten aan toegevoegd, zodat er voldoende te zien valt aan de technieken van vroeger.

–          Eten en drinken; tegen een schappelijke prijs kan er genuttigd worden van de catering georganiseerd door MAC De Grensjagers.

–          Live muziek; vanaf het middaguur zal Wasko zijn kunsten ten hore brengen. Met erg afwisselende covers van vroeger en nu in een nieuw jasje gestoken maakt dit een muzikale dag.

–          Kortingen; in de periode van 23 mei t/m 6 juni gelden diverse kortingen op bijna het hele assortiment. Naast bestellingen geldt dit ook voor producten die gebruikt worden tijdens onderhoudsbeurten die in deze periode worden afgesproken.

  • Alle banden € 20,- korting.
  • Putoline olieproducten -25% korting.
  • Overige onderdelen / accessoires standaard -15% korting.
  • Tweedehands onderdelen uitgestald.
  • Onder de klanten in deze periode wordt een tegoedbon t.w.v. € 50,- verloot.
  • Kortingen niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.

Kijk voor meer informatie op www.wingservice.nl of op www.facebook.com/wingservicehilvarenbeek

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.