Nieuws

Open dag bij V.D. Heyden Motors

Komende zondag 30 maart 2014 zal V.D. Heyden Motors in Den Bosch de hele dag geopend zijn , om zo de ideale start van het motorseizoen 2014 te maken.

Tussen 11:00 en 17:00 uur staan alle nieuwe 2014 modellen van alle topmerken klaar,  met als superprimeur de nieuwe Indian Motorcycles cruisers.

Om je na de winter weer terug te verwelkomen zijn er veel aanbiedingen en speciale acties die je niet wilt missen. Daarnaast is er vanaf nu weer elke donderdagavond koopavond op de Oude Vlijmenseweg.

Naast alle nieuwe 2014 modellen van alle grote motormerken (Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Victory), staan de unieke Indian Motorcycles modellen, voorzien van een compleet nieuw 111 cubic inch motorblok en leverbaar in drie schitterende uitvoeringen: de Chief Classic, Chief Vintage en de superdeluxe Chieftain. Hiermee leeft de geschiedenis van Amerika’s oudste motormerk weer voort. Alle modellen zijn exclusief te bekijken bij dé Indian dealer van Nederland; V.D. Heyden Motors in Den Bosch.

Om het seizoen voordelig te openen beginnen ze op zondag met Mega Helmenvoordeel op veel topmerken, waarbij de kortingen tot wel 50% kunnen oplopen. Verder zijn er de nodige lente-aanbiedingen in de kledingshop, zodat iedereen met de juiste motorkleding op pad kan.

Naast heel veel motorfietsen, heeft V.D. Heyden Motors een zeer ruim assortiment aan motorscooters, waaronder de gloednieuwe Vespa Primavera. Voor advies over supersnel woonwerkverkeer en een juist overzicht van de besparingen die dit oplevert, zijn hun motorscooterexperts de juiste raadgevers!

V.D.Heyden Motors
Oude Vlijmenseweg 186
5223 GT ’s-Hertogenbosch
Tel: 073- 6218259
www.vdheydenmotors.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws