Nieuws

Op naar Wieze!

Want daar is het weer tijd voor Moto Retro Wieze, de grootste internationale beurs voor klassieke motoren van België. . En dat feest is op  19 & 20 september 2015
Met de aanwezigheid van 6-voudig GP-Wereldkampioen en 6-voudig TT Isle of Man winnaar Jim Redman staat Moto Retro Wieze het weekend van de 19de en 20ste september in het teken van de internationale motorracesport.
Jim Redman staat beide dagen ter beschikking voor interviews, foto- en signeersessies.
Op het plateau achter Jim Redman worden enkele markante racers uit de glorieperiode van Jim Redman in de jaren ’60 getoond. Denk maar aan Honda maar ook Norton, Aermacchi, Motobi, NSU, Ducati en anderen.

De beurs opent op zaterdag 19 en zondag 20 september traditiegetrouw om 9u30.

De parking wordt telkens om 8u geopend voor de bezoekers. Voor wie met de motor komt is deze parking gratis. De beurs blijft zowel ‘s zaterdags als ‘s zondags geopend tot 17u. Om 17u stipt worden de deuren gesloten voor het publiek.

Een ingangsticket komt op 9 euro per persoon. Op www.motoretrowieze.be kan je “1 EURO” kortingskaarten downloaden à rato van 1 kaart per bezoeker. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen de beurs gratis bezoeken.

Wie uitsluitend komt voor de gezelligheid, het rondkuieren en het nagenieten aan de bar vermijdt best de kopersdrukte op zaterdagochtend….

 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws