Nieuws

Op naar Utrecht!

Nieuwste motorfietsmodellen en spectaculaire activiteiten

De beste plek om het motorseizoen 2015 te starten is MOTORbeurs Utrecht, van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart. In de Jaarbeurs is een breed aanbod voor alle motorliefhebbers bijeengebracht. Van grote multibrand dealers en motorhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap. Bijna alle importeurs van motormerken presenteren hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma.

Hieronder alvast een voorproefje van wat er allemaal te verwachten is.
Het hoogtepunt van MOTORbeurs Utrecht blijft natuurlijk de importeurshal walHALla, met dit jaar ontzettend veel mooie, nieuwe motoren. Alle merken zijn aanwezig.
Het racepaviljoen keert terug, dit jaar nog mooier met meerdere MotoGP machines, de grote TT-Assen Quiz en een tweede editie van de Grid Girl competitie i.s.m. TT Circuit Assen met de finale op zondag. De winnares wordt de Grid Girl van Michael van der Mark tijdens de WK Superbike in Assen.
• Achterin hal 12 is de steile wand van Sala motordrome te vinden op de stand Indian Motorcycle en Victory Motorcycles. Een paar keer per dag mag het publiek bovenop de ton om de duizelingwekkende kunsten van Jan Laurens en zijn team te aanschouwen.
In het MOTORbeurs theater kunnen de hele dag allerlei leuke en interessante sessies worden bijgewoond.
Aan de kleine motorfans is uiteraard ook weer gedacht. Zij kunnen binnen op de elektrische motorfietsjes van Non Stop motoren hun eerste meters vreten. Voor de echte kleine petrolheads is op het buitenterrein de Junior Riding Experience met door Yamaha beschikbaar gestelde motorfietsen en ATV’s.
• Het buitenterrein wordt deze editie buitenterrein 2.0! Met meer (internationale) stuntrijders dan ooit, leuke horecagelegenheden en – omdat de weergoden in februari onvoorspelbaar zijn – worden de activiteiten hier zelfs overdekt.
BOVAG Try the Bike vindt weer plaats op het grote buitenterrein naast hal 12. Nu nog meer ruimte om de eerste meters op een motorfiets te maken.
Het No Bike, No Glory café van vorig jaar wordt wegens groot succes geprolongeerd. Samen met alle Custom deelnemers verhuizen Men at Work en de Custom Bike verkiezing naar hal 12. Ook in de andere hallen zijn de horecagelegenheden getransformeerd naar sfeervolle café’s met hier en daar een live bandje. Want het nieuwe motorseizoen moet natuurlijk wel sfeervol beginnen!

En de NS biedt voor 29 euro de reis + toegangskaartje voor de beurs. Dat is reuze praktisch. Hou voor wat betreft je aankomsttijd, de duur van je bezoek, wel rekening met de traditionele vertragingen op het spoor. Mocht het helemaal mis gaan: Het Utrechtse CS is niet de optimale slaapplaats, maar gelukkig biedt Utrecht ook veel betaalbare overnachtingsmogelijkheden.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws