Nieuws

Op is op vanavond: Royal Enfield specials

Vanavond om 18.30 uur gaan de speciale ‘120 Anniversary’ van Royal Enfield in de verkoop. Voor heel Europa zijn er slechts 120 exemplaren beschikbaar. In thuisland India waren de specials in mum van tijd uitverkocht. Als je dus interesse hebt, weet je wat je vanavond te doen staat.

Royal Enfield heeft zestig exemplaren van de Interceptor en eveneens zestig exemplaren van de Continental GT omgetoverd in een ‘120 Anniversary’. Ze zijn hand gebouwd in het Verenigd Koninkrijk en India. Het meest opvallende kenmerk is natuurlijk het zwart-chromen lakwerk. Ook het blok en de uitlaten ontkomen niet aan de zwarte kwast. Verder monteert Royal Enfield een keur aan – zwarte – originele accessoires. Handgeschilderde pinstriping en embleem maken het unieke uiterlijk af.

De ‘120 Anniversary’ Interceptor kost € 11.499,- en de Continental GT gaat voor € 11.669,- over de digitale toonbank. Deze link brengt je naar de verkoopwebsite. Die is wel in het Frans, maar een druk op de automatische Google vertaalknop lost dat probleem op.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...

Overig nieuws