Nieuws

Op expeditie?

Bij het horen van het woord ‘expedition’ denk je al gauw aan woorden zoals avontuur, vrijheid en reizen. Met deze gedachte is ook de Expedition Kit van Spidi samengesteld; een drie-eenheid aan producten die samen bijdragen aan onvergetelijk(e) motorreizen.

Tent
De speciaal voor motorrijders ontwikkelde kit bestaat uit drie delen: een tent, een slaapzak en een speciaal ‘self inflating’ (zichzelf opblaasbare) matras. De tent is geschikt voor drie personen, met een speciale waterdichte opbergruimte waar de motorkleding en bagage in opgeborgen kan worden. De binnenruimte kan zo volledig benut worden wat het comfort tijdens motorvakanties aanzienlijk verhoogd.

Slaapzak en matras
De slaapzak is een combinatie van polyester en katoen met een speciaal ademende laag ter isolatie tegen warme en koude omstandigheden. Het ‘self inflating’ matras is gemaakt van een extra stevig polyester.
 
De drie delen van de kit zijn samen op te bergen tot één stuk compacte bagage. Op deze manier is de kit eenvoudig mee te nemen op de motor. De Expedition Kit is onmisbaar voor de motorrijd(st)ers die naast korte ritten ook de ervaring van een motorvakantie wil beleven. Voor motorrijd(st)ers die al enigszins voorbereid zijn bestaat er ook de mogelijkheid om de delen van de kit los te bestellen.

Prijzen
De Spidi Expedition Kit kost € 369,70. Los kosten de onderdelen € 219,90(tent),
€ 89,90(slaapzak) en  € 59,90(matras). Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers: Termaat Motoren in Nijmegen, Goedhart Motoren in Bodegraven, Moto Moda in Eindhoven, Kobutex in Buitenpost en Rob’s Accessoires in ’T Zand.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Spidi nieuws, of alle andere Hoco Parts producten? Kijk dan op de Facebook pagina www.facebook.com/hocopartsnews en ‘like’ deze pagina!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

World Ducati Week 2024

World Ducati Week 2024

16 juni, 2024

Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

Overig nieuws