Nieuws

OP EEN KLASSIEKER NAAR HET NATIONAAL VETERAAN TREFFEN

Op zaterdag 26 september wordt in Woerden voor de 25ste keer het Nationaal Veteraan Treffen georganiseerd, het grootste evenement voor klassieke motoren in Nederland. Klassiekers uit werkelijk alle periodes van de motorhistorie, met een onderdelenmarkt, clubstands, exposities, attracties, oude glorie, muziek en eten & drinken. Een feest voor de liefhebber!

Je kunt er zelfs geheel in stijl op klassieke motoren naartoe reizen, want Classic Bike Tours organiseert weer een alternatieve tocht om dit treffen te bezoeken. Een rit van ruim 200 kilometer (heen en terug) over een prachtige route met start en finish in Vaassen op de Veluwe.

De rit wordt verreden onder dezelfde voorwaarden en condities als bij een normale Classic Bike Tour. Dat wil zeggen: de all-in-prijs is €185,-, dus inclusief benzine, lunch en entree en – in onderling overleg – rijden op verschillende klassiekers uit de jaren 70. Er is een groepskorting vanaf drie personen. Gezien de hoeveelheid beschikbare motoren is de deelname beperkt, dus inschrijving verloopt in volgorde van aanmelding.

Informatie: info@hanskoopman.nl of tel: (0578) 57 38 57.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws