Nieuws

Op 7 maart naar Goedhart!

De Dakar Adventure Challenge en Raid Afrique 2012

Op 13 oktober 2012 vertrekken vanuit Amsterdam en Brussel circa 20 avontuurlijk ingestelde motorrijders voor een epische rit. Een tocht van 3 weken en ruim 5000 km door 3 Afrikaanse landen scheidt de avonturiers van hun legendarische eindbestemming, het Lac Rose bij Dakar.

De tweede reis start in Dakar en gaat via Mali, Burkina Faso en Togo naar de witte palmstranden van Benin. Een reis van 3.700 km in twee weken door het hart van Zwart Afrika. Savanne, jungle en palmstranden.

Deze trip is toegankelijk voor elk rij niveau, een paar weekenden off-road training zijn voldoende voor deelname. En voor de echte avonturiers is er natuurlijk de mogelijkheid deze beide reizen te combineren. Samen met een ervaren organisatie team, ondersteund door een arts, een monteur, koks en het logistieke team, beleef je a once in a lifetime experience.

Zin in een mooi avontuur met je KTM Adventure? Kijk voor uitgebreide informatie op www.dakar-adventure.com, of kom op 7 maart a.s. naar de presentatie bij Goedhart Motoren aan de Europaweg 1d in Bodegraven. Je bent welkom vanaf 20 uur.

Voor meer info of inschrijving kun je ook mailen naar cecile@cielyourevent.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws