Nieuws

Ook Ducati Scrambler gaat elektrisch

Ducati is al langere tijd actief op elektrisch gebied, zij het dan enkel met betrekking tot fietsen. Best succesvol ook, zo was de gelimiteerde en best prijzige MIG-RR mountainbike (€ 8.890,00) afgelopen december binnen drie weken uitverkocht. Dochtermerk Ducati Scrambler begeeft zich nu ook op het elektrische pad, en wel met deze e-Scrambler (what’s in a name!).

De elektrische stadsfiets werd ontwikkeld in samenwerking met e-bike specialist Thok, dat eveneens verantwoordelijk was voor de MIG-RR. De e-Scrambler is volgens Ducati ‘de ideale metgezel voor de stad en het ontdekken van het open achterland, zonder daarbij het gevoel van stijl en van vrijheid, typisch voor Ducati Scrambler, te hoeven opofferen’. Prima marketingtekst!
De basis van de e-Scrambler wordt gevormd door een aluminium frame, waarbij de trapondersteuning wordt verzorgd door de nieuwe 250 Watt Shimano Steps E7000 motor met een 504 Wh accupack. Verder is de fiets voorzien van onder andere een Scram NX 11-versnellingsgroep, dezelfde fabrikant neemt daarnaast ook het remsysteem met vierzuiger remklauwen voor haar rekening.

De nieuwe e-Scrambler, met 27,5 inch wielen, is per direct verkrijgbaar, de prijs bedraagt € 3.699,00. Info: www.ducati.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.