Nieuws

Ook 5 jaar garantie bij Zero Motorcycles

Ook Zero Motorcycles, fabrikant van elektrische motoren, gaat de garantie verlengen en wel naar 5 jaar, ongeacht het aantal kilometers. Daarnaast loopt er vanaf 15 december 2023 tot en met 29 februari 2024 een actie bij Zero Motorcycles waarbij je een bagagekit ter waarde van 600 euro ontvangt bij aankoop van een nieuwe Zero FXE.

Tot dusver gaf Zero al vijf jaar garantie met onbeperkte kilometers op het Z-Force ZF-accupakket en daarnaast was er een garantie van twee jaar met beperkte kilometers op andere onderdelen, zoals motor, motorcontroller, frame, swingarm, voorvork, achterschokdemper, remmen, wielen en elektrische toebehoren. Ook door Zero erkende accessoires kenden deze garantie indien ze gemonteerd waren door een erkend dealer. In het nieuwe programma genieten nu alle voornoemde elementen dezelfde garantieperiode van vijf jaar. Bovendien is de garantie ook over te zetten naar de nieuwe eigenaar indien de motor verkocht wordt binnen de garantieperiode.

Alle Europese klanten die een Zero uit modeljaar 2024 kopen via een erkende dealer, genieten van het nieuwe pakket (zonder extra kosten). Sommige modellen uit 2023 die nieuw worden verkocht via het dealernetwerk van Zero Motorcycles komen eveneens in aanmerking voor het nieuwe programma.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Super Hooligan met Indian-roots

Super Hooligan met Indian-roots

24 februari, 2024

Laat Roland Sands los op een motorfiets en negen van de tien keer komt er een enorm gaaf ding uit. Indian liet de ...
Eerste indruk: Yamaha MT-09

Eerste indruk: Yamaha MT-09

23 februari, 2024

Het gulzige aanzuiggeluid van de levendige driepitter zwelt aan, wat gepaard gaat met een flinke schop onder het ...

Overig nieuws