Nieuws

Ontwerp je eigen unieke Duc samen met Ducati

Je eigen custom made Ducati? Die kun je natuurlijk in een gezellig schuurtje in elkaar knutselen, maar middels Ducati Unica biedt de Italiaanse fabrikant nu een mogelijkheid om een exclusieve én een unieke Ducati in samenwerking met Ducati zelf te bouwen.

Met Ducati Unica opent het Centro Stile Ducati de deuren voor Ducatisti wereldwijd, die wel eens wat anders willen dan een standaard rode Duc. Samen met de designers en techneuten van deze afdeling kun je aan de slag om je eigen, unieke Ducati op de wielen te zetten. Je brengt dan een persoonlijk bezoek aan het atelier om je wensen kenbaar te maken en door te spreken met de designers en daarna kun je uiteraard tussendoor nog bezoekjes brengen om de voortgang van het project met eigen ogen te volgen. Wat er allemaal mogelijk is? Veel. Zo kan er gebruik worden gemaakt van allerlei exclusieve materialen, een uniek afwerking, speciale kleuren en uiteraard kan er ook worden geshopt in het ruime assortiment performance accessoires van de Italianen. Elke fase van het project wordt gedocumenteerd, van de eerste designschetsen tot aan de officiële overdracht van de uiteindelijke machine. Elke machine krijgt ook een certificaat, dat het originele karakter van de machine bevestigd en tevens het feit dat er geen tweede van bestaat.

Los van het feit dat dergelijke projecten vrij kostbaar zijn, zijn ze ook tijdrovend, wat betekent dat Ducati er slechts een beperkt aantal per jaar kan uitvoeren en dan ook nog uitsluitend projecten die het in lijn acht met de waarden van het bedrijf. In alle opzichten een exclusief gebeuren dus! Al een ideetje in je achterhoofd? Voor meer info kun je je wenden tot je eigen Ducati-dealer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

20 april, 2024

Voor Kawasaki staat 2024 in het teken van een halveliter-offensief. Liefst drie nieuwe modellen zien het daglicht. ...
Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...

Overig nieuws