Nieuws

Om boodschapjes te doen

Blijkbaar is de elektro aandrijving nu qua ontwikkelingen uit de cowboyzone. Waar tot voor kort alleen nog maar ‘Chinaware’elektro pioniers met veel verschillende merken op vaak dezelfde modellen  op de markt rondrenden, daar durven nu ook serieuze spelers zich te melden. Spelers zoals Nimag, lees Suzuki.

Ze beginnen wat voorzichtig. Met snorscooters en dat soort 25 km/u dingen. Maar de insteek is serieus. Professioneel en met kwalitatief deugende spullen. En waarschijnlijk het begin van meer elektrisch motorrijden.

Daarom maken we er toch maar even melding van… Zo’n ding is handig om even wat boodschapjes mee te doen waar voor je je motor niet voor uit de garage wilt halen. Het meisje staat niet op de accessoirelijst.

De Nimoto City 350 is tijdens de Clean Week 2020 uitgeroepen tot European e-scooter of the year! Een deskundige jury, bestaande uit 12 toonaangevende motor- en scooterjournalisten uit zo’n 10 Europese landen, verkoos de populaire Nimoto City 350 tot winnaar in de categorie “25 km/u e-moped”.

Een dertigtal elektrisch aangedreven motoren en scooters werd in twee intensieve testdagen beoordeeld op het Circuit Zolder in België, waar dit weekend de Clean Week 2020 plaatsvindt.

De Nimoto City 350 is een elektrische snorscooter met een moderne en ranke stroomlijn, goede wegligging en stabiliteit door zijn grote 14 inch wielen en zorgt voor ultieme duurzaamheid door middel van elektrische aandrijving. Deze e-scooter is leverbaar in twee uitvoeringen: met lood accu en met lithium accu. Beide accu’s zijn uitneembaar zodat u deze in elk willekeurig stopcontact kunt opladen. De City 350 is erg compleet uitgerust en beschikt onder andere over een handige bagagehaak en een praktische topkoffer. Bovendien biedt de Nimoto City 350 een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding met een adviesprijs vanaf € 999,-!
Kijk voor meer informatie op www.nimoto.nl

Alle nieuwe Nimoto elektrische scooters worden geleverd met de “Nimoto goed op weg pas”. Deze pas geeft recht op een jaar lang pechservice, uitgevoerd door de ANWB.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws