Nieuws

Öhlins opent eigen webshop voor consumenten

Veringsfabrikant Öhlins heeft een webwinkel geopend waardoor het voor consumenten nu mogelijk is direct bij de fabriek een bestelling te plaatsen. De producent van de kenmerkende goudkleurige veerelementen wil daarmee aansluiten op de veranderende markt.

“Wij bij Öhlins hebben er altijd alles aan gedaan om marktleider te zijn bij nieuwe innovaties. Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we dat bij onze online-activiteiten minder vooruitstrevend gedaan hebben en niet alle mogelijkheden benut hebben die bestaan”, aldus het concern.

De nieuwe focus op online-verkoop, houdt niet in dat het bestaande dealernetwerk overbodig wordt. “Hoewel we geloven in deze nieuwe strategie, zal ook ons bestaande dealernetwerk in tact blijven”, aldus Öhlins. “De afgelopen 40 jaar hebben wij met Öhlins Racing een netwerk van service centers en dealers opgebouwd dat bestaat uit specialisten. Dankzij dit netwerk kregen we de mogelijkheid onze producten over de hele wereld te verspreiden. Zo konden consumenten kennis met ons maken en was de benodigde expertise altijd binnen handbereik. Een zeer waardevol feit.”

Veerelementen voor motorfietsen zijn per direct te koop bij Öhlins via www.ohlins.eu.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.