Nieuws

Offroad Italie

Robert Kreuze woont sinds 2004 in Italië en organiseert vanuit zijn prachtige villa Palladio bij het meer van Trasimeno toeren voor allroad- en offroadrijders door Umbrie en Toscane. Het gebied waarin hij rijdt is enkele honderden vierkante kilometers groot en bestaat voor 99% uit onverharde gravelwegen en bospaden, ideaal voor lekker motorrijden.
In de maanden oktober en november 2012 organiseert hij de ‘Offroad-Italie-inschrijfweken’: twee weken waarvoor je individueel kunt inschrijven voor 2, 3, 4, 5 of 6 dagen fantastisch offroad-rijden. Deze inschrijfweken zijn van 15 t/m 20 oktober (week 42) en van 19 t/m 24 november (week 47).
De kosten voor zo een onvergetelijke offroad-vakantie bedragen € 175,- per persoon per dag en hierbij is vrijwel alles inbegrepen: overnachtingen in een luxe villa-appartement, ontbijt, heerlijke Italiaanse lunch, koffie en drank, de benzine en de Nederlandstalige gids.
Kijk op www.offroaditalie.nl, www.motorvakantieitalie.nl of www.bellaumbria.nl als je meer wilt weten over het offroad-rijden met Rober Kreuze, over de mogelijkheden voor allroads en wegmotoren of als je een mooi appartement of vakantieverblijf zoekt in deze prachtige Italiaanse streek.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws