Nieuws

OCC, Over en uit

Populaire motorfamilie na tien jaar echt uitgeraasd
Na tien jaar komt een einde aan de mega-populaire motorserie ‘American Chopper’.

Zaterdag 16 februari wordt de allerlaatste aflevering uitgezonden van deze creatieve en opvliegerige motorfamilie. Senior, Junior en Mickey blikken nog één keer terug op 250 bewogen afleveringen waarin ze uitgroeiden van een klein onbekend motorbedrijf tot een wereldberoemd begrip dat miljoenen fans heeft in meer dan 200 landen.

De gepassioneerde motordesigners vertellen over het effect van hun plotselinge roem en hoe trots ze waren dat ze ineens voor grote beroemdheden de mooiste motoren mochten maken. En natuurlijk praten ze over hun constante ruzies die uiteindelijk leidden tot een breuk in de hechte familie. “Hoe groter we groeiden, hoe groter de ruzies werden”, aldus Paul Teutel Sr. die in 1999 Orange County Choppers (OCC) oprichtte.

Na tien jaar ruzies, rechtszaken en kapotgeramde deuren, maar ook talloze prachtig gemaakte custom bikes, zijn de drie motorgekken nu echt definitief uitgeraasd. American Chopper – The End is op zaterdag 16 februari om 21:00 uur te zien op Discovery Channel en Discovery Channel HD.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.