Nieuws

OCC, Over en uit

Populaire motorfamilie na tien jaar echt uitgeraasd
Na tien jaar komt een einde aan de mega-populaire motorserie ‘American Chopper’.

Zaterdag 16 februari wordt de allerlaatste aflevering uitgezonden van deze creatieve en opvliegerige motorfamilie. Senior, Junior en Mickey blikken nog één keer terug op 250 bewogen afleveringen waarin ze uitgroeiden van een klein onbekend motorbedrijf tot een wereldberoemd begrip dat miljoenen fans heeft in meer dan 200 landen.

De gepassioneerde motordesigners vertellen over het effect van hun plotselinge roem en hoe trots ze waren dat ze ineens voor grote beroemdheden de mooiste motoren mochten maken. En natuurlijk praten ze over hun constante ruzies die uiteindelijk leidden tot een breuk in de hechte familie. “Hoe groter we groeiden, hoe groter de ruzies werden”, aldus Paul Teutel Sr. die in 1999 Orange County Choppers (OCC) oprichtte.

Na tien jaar ruzies, rechtszaken en kapotgeramde deuren, maar ook talloze prachtig gemaakte custom bikes, zijn de drie motorgekken nu echt definitief uitgeraasd. American Chopper – The End is op zaterdag 16 februari om 21:00 uur te zien op Discovery Channel en Discovery Channel HD.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws