Nieuws

NTS RW Racing GP presenteert nieuwe team op MOTORbeurs Utrecht

De teampresentatie van NTS RW Racing GP wordt op donderdag 14 februari gehouden op de motorbeurs in Utrecht. Dat heeft het Moto2-team bekendgemaakt. Tijdens deze openbare presentatie, die om 14.00 uur begint, worden de rijders, motoren, plannen en kleuren voor het komende seizoen voor het eerst voorgesteld.

Uiteraard is er daarbij veel aandacht voor Rotterdammer Bo Bendsneyder die dit seizoen de plek van Joe Roberts overneemt. Even leek het erop dat de jonge coureur uit Nederland in 2019 niet meer in de Moto2 zou uitkomen nadat Tech3 Racing aankondigde zijn contract niet te verlengen. Hoewel NTS RW Racing GP haar rijdersbezetting voor dat seizoen eigenlijk al zo goed als rond had, besloten teameigenaar Roelof Waninge en teammanager Jarno Janssen toch met Bo in gesprek te gaan.

Het resultaat is dat de enige Nederlandse coureur in de Moto2 nu bij het enige Nederlandse team in die klasse rijdt. Dat doet hij samen met de uit Zuid-Afrika afkomstige Steven Odendaal. De presentatie wordt gehouden in hal 8 van MOTORbeurs Utrecht, bij de stand van het TT Circuit Assen. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws