Nieuws

NSF100 Cup 2011

In MotoPlus 22 lees je het relaas van onze redacteur Matthijs van de Wall, die als gelegenheids endurance coureur een uitnodiging ontving om deel te nemen aan een 4-uurs race op het Noord-Franse circuit Croix-en-Ternois. Op een Honda NSF100 om precies te zijn. En dat leverde mooie plaatjes op, twee meter coureur op één meter motorfiets. Nu zijn deze racemachientjes ook niet direct bedoeld voor volwassen coureurs, zelfs al wanen deze zichzelf nog altijd zo kwiek en lichtvoetig als in hun jonge jaren, maar juist voor aanstormend jeugdig talent. En die kunnen net als de voorgaande twee jaren ook in 2011 weer deelnemen aan de Molenaar Racing NSF100 klasse. Een raceklasse voor kinderen (zowel jongens als meisjes), geboren tussen 1 januari 1996 en 31 december 2000, die in de eerste jaren al enkele echte talenten uit het vijver viste.
De klasse rijdt voornamelijk op kleinere circuits en ervaring is niet nodig. Zeker omdat komend jaar de groep zal worden verdeeld in een snelle en een leergroep.
Het inschrijfgeld voor het complete seizoen 2011 bedraagt €. 1.000,- per kind. Daarvoor krijg je een leenmotor onder je hoede, alle spullen en motorkleding die je tijdens het seizoen nodig hebt een bovendien wordt ook voor het onderhoud (ook bij valpartijen) en de begeleiding gezorgd. Een unieke kans dus om je kind op een goedkope manier kennis te laten maken met de snelle wereld van de motorsport. Dus wil je in aanmerkingen komen voor één van de zitjes in de NSF100 klasse voor 2011, schrijf je dan nu in voor de selectieronde. Info: www.nsf100championship.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws