Nieuws

Nostalgie in Assen: brommers kiek’n

Eerste editie belevingsevenement BromfieTTs

Grootste thematische terugblik op de bromfiets
Zondag 20 juli aanstaande vindt op het TT Circuit Assen de eerste editie van het belevingsevenement BromfieTTs plaats. Centraal staat de bromfiets; de gemotoriseerde tweewieler die het naoorlogse Nederland mobiel maakte en decennia lang het Nederlandse straatbeeld heeft bepaald. Het evenement waarbij onder meer met bromfietsen op de minstens zo historische TT-baan gereden kan worden is er voor nieuw ge├»nteresseerden, voor bromfietseigenaren, voor clubs en voor een ieder die vergeten is hoe fijn het is om te ‘brommen’.

‘Kiek’n’ en ‘Brommen’

Noodzakelijk vervoermiddel, maar vaker een ‘statement’ en nog vaker een gekoesterde droom. Duizenden bromfietsen worden er verwacht, van een nieuwe Kymco tot een met zorg gerestaureerde KS50. Op het evenement komen individuele bromfietsen alsmede bromfietsclubs in aanmerking voor publieksprijzen. Bezoekers die met hun trots naar Assen komen, al dan niet in clubverband, maken met hun tweewieler deel uit van het evenement. Ze krijgen de gelegenheid om hun trots te tonen, maar ook om brommer te rijden op het legendarische Grand Prix circuit.

Kassa’s open vanaf 08.00 uur!
Entreekaarten zijn ook te koop aan de kassa naast de Tunnelweg. Er zijn 2 soorten entreekaarten. Met een ‘entree met bromfiets’ a 25 Euro mag u zo doorrijden het showterrein op om deel uit te maken van het evenement. Als passagier en/of toeschouwer betaalt u slechts 10 Euro. Het programma op de baan vindt plaats vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.