Nieuws

Noppennieuws 5 – 2015

Vrijdag 2 oktober verschijnt ook Noppennieuws 5. In dat offroad-magazine uiteraard mooie kleurrijke verslagen van de laatste Grand Prix wedstrijden, van de finale van het EK motocross en van de laatste zijspancross-GP’s, waar Etienne Bax de wereldtitel veroverde. Ook volgden we de WK langbaan, waarin de Fries Jannick de Jong voor het eerst wereldkampioen wist te worden. Verder maar liefst vier uitgebreide motocross-testen: we reden al met de 2016-crossers van Honda, Husqvarna, Kawasaki en Yamaha.

De liefhebbers van goede interviews komen ook weer aan hun trekken. We spraken bijvoorbeeld uitgebreid met de nieuwbakken MXGP-wereldkampioen Romain Febvre. Ook gingen we op bezoek bij Jeffrey Herlings, om van hemzelf te horen waar het in 2015 precies mis ging. Verder interviewden we Jean-Michel Bayle, de man die tussen 1988 en 1993 alles won in de motocross (zowel in Europa als in Amerika), om daarna over te stappen naar de wegrace. Tegenwoordig is hij terug in de motocross en begeleidt hij in het HRC-team Paulin en Bobryshev. Verder spraken we met Robin Nijkamp, een van de snelste Nederlandse endurorijders van dit moment, die samen met Lucas Dolfing en Bas Klein Haneveld ook het clubteam-klassement van de zesdaagse wist te winnen. In Mannen van Staal gingen we op bezoek bij August Muller, de Holtense molenaarszoon, die jarenlang bij de zijspancross-wereldtop hoorde.

Noppennieuws 5 ligt voor € 4,99 vanaf 2 oktober in de winkel. Een abonnement kost slechts 25 euro per jaar! Meer op www.noppennieuws.nl

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws