Productnieuws

Nooit meer kouwe klauwe!

Zelfs de beste winterhandschoenen kunnen je handen bij echte kou niet goed op temperatuur houden. Daalt het kwik tot onder de vijf graden, dan zijn verwarmde handschoenen nagenoeg de enige manier om handen, en dan met name de vingers, behaaglijk te houden.

Rev’it heeft er inmiddels ook enkele paren van in het programma, waaronder deze nieuwe Liberty H2O. De buitenzijde van de waterdichte handschoen met Hydratex-membraan is van flexibel softshell-materiaal (buitenhand) en leer (binnenkant), de binnenvoering is van een comfortabel tri-fleece. Verder features van de Liberty zijn een stevige polsriem, touchscreenvriendelijke vingertoppen en een lange schacht met elastische sluiting. Dankzij onder meer een stevige knokkelprotector, palm-slider, dubbellaags materiaal op strategische plaatsen en reflecterende delen is de handschoen bovendien CE gecertificeerd (level 1).

Waar het in deze vooral om draait is natuurlijk het verwarmingssysteem. De Liberty wordt geleverd met twee 7,4V accu’s (laadtijd 4 tot 5 uur), die in de speciale pocket in de schacht worden ondergebracht. De handschoen beschikt over vier warmtestanden, in de meest warme Boost-stand gaan de accu’s ongeveer 130 minuten mee, in de meest zuinige Eco-stand kun je acht uur op één acculading.

De Liberty H2O is er in de maten S t/m XL en kost € 269,99. Info: www.revitsport.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

20 april, 2024

Voor Kawasaki staat 2024 in het teken van een halveliter-offensief. Liefst drie nieuwe modellen zien het daglicht. ...
Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...

Overig nieuws