Productnieuws

Nolan en X-lite pakken uit

Nolan ziet Abraham en trakteert de motorische goegemeente daarom op carbon lekkernijen. De Italiaanse helmfabrikant introduceert de X-lite X-552 Ultra Carbon en de Nolan N30-4 in een XP, TP, VP en T variant.

De X-lite is een allroadhelm, die zoals zijn naam al verraadt, is gemaakt van hoogwaardig carbon en ondanks zijn offroad-uiterlijk tevens beschikt over straatkwaliteiten. De ECE 22-06 goedgekeurde helm is beschikbaar in de maten 2XS tot en met 3XL.

De Nolan N30-4 is een uiterst opmerkelijk type. Nolan heeft hem gemaakt voor motor- en scooterrijder die dagelijks een stukje woon-werkverkeer verteert. De helmfabrikant heeft zichtbaar veel tijd besteed aan het ventilatiesysteem, dat al op lage snelheid de nodige verkoeling moet geven. De XP-variant heeft van Nolan een lekker offroad voorkomen gekegen. De helm is met of zonder kinstuk te gebruiken. De TP moet met zijn korte viziertje de sportievere forens aanspreken. De VP is meer het serieuze type met zijn ver naar beneden door lopende vizier. En als laatste is er dan nog de T, het meer frivole type voor motor- en scooterrijders die hun kilometers vooral binnen de stadsgrenzen maken.

Vanaf prijzen voor de X-lite beginnen bij € 599,95, de Nolan N30-4 T kost € 199,95, de andere drie varianten gaan voor € 239,95 over de toonbank.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws