Nieuws

Nog meer accessoires Ducati Scrambler

De Ducati Scrambler is een motorfiets die om een persoonlijke ‘touch’ schreeuwt. Naast de liefst negen kleuren waaruit klanten kunnen kiezen maken ook de nieuwe accessoires dat mogelijk.

Sinds de introductie in 2015 verkocht Ducati meer dan honderdduizend exemplaren van de Scrambler. Geen wonder dat het graag de aandacht op de sympathieke motorfiets zet. Dat doet het nu met nieuwe accessoires waarvan de eerste gezien en gehoord mag worden. De straatlegale Termignoni uitlaatdemper past met zijn zwart/gele kleuren perfect bij de Scrambler.

Een paar spaakwielen geven de Scrambler een iets klassieker en stijlvol voorkomen. De velgen hebben exact dezelfde maten als de standaard gietwielen en zijn ook tubeless. De velgen zijn zwart om het kleurenschema niet te verstoren, maar de spaken kunnen zwart of gepolijst staal zijn.

Een quickshifter is altijd leuk en meestal erg betaalbaar. Als fabrikant van de sportiefste superbikes weet Ducati wel hoe het een goed exemplaar maakt. De Ducati Link App transformeert het nieuwe TFT-dashboard in een turn-by-turn navigatiesysteem. Natuurlijk ontbreken ook LED-knipperlichten niet.

In samenwerking met Rizoma lanceert Ducati een hele reeks aluminium onderdelen. Die gaan van een aluminium tankdop, hendels, stuurgewichten, olievuldop, voetsteunen, spiegels, nummerplaathouder en een carterbeschermplaat.

Wil je direct inslaan? Gaan dan hier naar de webshop van de Scrambler.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws