Nieuws

Niwa Motoren exclusief dealer Krämer Motorcycles

Niwa Motoren in Zwaagdijk is exclusief dealer geworden van Krämer Motorcycles in Nederland. Krämer maakt magnifiek mooi gemaakte supersportmotoren die een heerlijk circuitwapen vormen.

Het allernieuwst model van Krämer, de 890 GP-2RR, zet op papier sensationele waarden neer. Het model combineert een topvermogen van 138 pk met een rijklaargewicht van 142 kilo. De gebruikte spullen zijn van topkwaliteit: Brembo Stylema remklauwen, KTM-blok, Dymag wielen, WP Apex Pro-vering en de Mectronik MKE7 IMU. Deze motorfiets vertegenwoordigt volgens nieuwbakken importeur Niwa het toppunt van vakmanschap en innovatie.

Krämer bouwt een beperkte oplage van 125 stuks van de GP2-890RR. Deze ultieme race-ervaring (circuitdag-ervaring) blijft dus beperkt tot een select aantal gelukkige eigenaren. Die moeten zoals verwacht wel de portemonnee trekken voor deze lichtgewicht schoonheid, want de Europese prijzen beginnen bij € 42.000,- en meestal behoort Nederland tot de duurdere landen. Op basis van het KTM 690-blok bouwt Krämer overigens een instapracer die een stuk goedkoper is dan deze RR.

Het dealerschap van Krämer is voor Niwa Motoren een goede toevoeging aan het huidige merkenaanbod dat bestaat uit: KTM, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi en Husqvarna. Info: www.niwa.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws