Nieuws

Nimoto?

Bij Motoplus lopen we nog al eens voor op als het op nieuws aan komt. Omdat we open staan voor dingen die er mogelijk nog aan zitten te komen.

De trend naar elektrisch vervoer? We missen de ‘Broemfactor’ al bij voorbaat. Maar het feit dat de invoer en verkoop van elektrische tweewielers nu blijkbaar uit de sector van de cowboys en Chinese containerboys kijkt te komen is een indicatie dat elektrisch rijden blijkbaar even veel toekomst wordt toegedicht als elektrisch scheren. Zelf serieuze bedrrijven gaan nu aan de lader in plaats van naar het tankstation. En als Nimag geen serieus bedrijf is…

Vanuit Nimag wordt dat zo gecommuniceerd:

Stop met vervuilen, start met besparen!
Nimoto Trendy Deluxe

De Nimoto Trendy heeft als topmodel van de Nimoto range alles in huis om zelfs de meest veeleisende scooterrijder tevreden te stellen. Om de Trendy nog completer te maken introduceert Nimoto een unieke gelimiteerde oplage van dit model; de “Trendy Deluxe”.

Om dit zeer complete model nog aantrekkelijker te maken, lanceert Nimoto een unieke voorjaarsactie. Bij aanschaf van een nieuwe Nimoto Trendy ontvangt u namelijk het Deluxe pakket ter waarde van € 290,90 helemaal gratis!

De Trendy Deluxe is, naast de complete standaarduitrusting, uitgevoerd met een fraai Nimoto windscherm met chromen bevestigingsbeugels en een schitterende handgemaakte buddyseat met “Deluxe” logo en witte piping. De buddyseat is zowel in het two-tone bruin als in het zwart verkrijgbaar.

Bezoek nu uw Nimoto dealer voor een proefrit en laat u verbazen door het comfort van duurzaam rijden!
De Nimoto Trendy Deluxe voorjaarsactie is geldig t/m 1 mei 2012, zolang de voorraad strekt.

Kijk voor meer informatie op www.nimoto.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws