Productnieuws

Nieuwtje van AGV

AGV heeft haar line-up uitgebreid met deze Tourmodular. De hagelnieuwe systeemhelm is P/J gehomologeerd en wel volgens de nieuwe ECE 22.06 richtlijn.

De specificaties en uitrusting van de Tourmodular liegen er niet om en dat begint al met de buitenschaal. Deze is in drie grootten beschikbaar en gemaakt van een hoogwaardig, sterk, maar tegelijkertijd ook licht carbon/aramide/glasfiber composiet. De binnenzijde is daarbij niet alleen voorbereid op het dragen van een bril, maar ook op een geïntegreerd communicatiesysteem genaamd AGV Inside. Het betreft een high-end DMC systeem (Dynamic Mesh Communication) dat in samenwerking met Cardo is ontwikkeld en waarmee tot vijftien rijders tegelijk over een afstand van maximaal zes kilometer met elkaar kunnen communiceren.

Verder is de helm onder meer uitgerust met een ratel-snelsluiting, een uitneembare, antibacteriële binnenvoering, verwisselbare wangkussens (in vijf verschillende maten) en uiteraard een zeer uitgebreid ventilatiesysteem. Naast een extra groot en dik (tot vier millimeter) regulier vizier (optische klasse 1) behoort ook een geïntegreerd zonnevizier tot de standaarduitrusting van de Italiaan.

De nieuwe AGV Tourmodular, beschikbaar in de maten XS tot en met XXL, is per direct verkrijgbaar, en wel in negen verschillende kleurstellingen. Prijzen beginnen bij € 549,95 voor de uni-versies, de decors-uitvoeringen kosten € 599,95. Het AGV Inside communicatiesysteem is optioneel, deze kost € 329,95.
Info
: www.agv.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws