Nieuws

Nieuws van Ride-on

Nog één keer Marokko
 
Reizen is nieuwe plannen maken en daar zitten wij dan ook vol mee. Dit houdt in dat we nieuwe reizen op ons programma zetten, maar dat betekent ook dat er andere reizen even niet kunnen. Voordat we onze website updaten hier alvast exclusief deze info:
 
Tunesië allroad pilot reis van 7-20 April 2013
De Tsarenrit van 4-25 Mei 2013
Isle of Man TT van 30 mei t/m 9 Juni 2013 (Let op: deze tour is al 3/4 volgeboekt)
IJsland van 13-25 Juni 2013
Alaska-Vuurland MotorKaravaan van 26 Augustus t/m 29 November 2013 (Let op: Deze tour is zo goed als volgeboekt)
Zuid Amerika MotorKaravaan van 13 Oktober t/m 29 November 2013 (deeltraject)
In Juli en begin Augustus zullen we onze expeditie naar Sakhalin weer oppakken en zelf onderweg zijn.
 
Veel van jullie weten dat we ook bezig zijn met de organisatie van een Allroad reis van Irkutsk (Siberië) naar Ulan Baator (Mongolië). Die gaat er zeker komen, maar het zal 2014 worden.
 
Overland naar Nepal en China
Begin Augustus is de MotorKaravaan overland naar Nepal en China vertrokken. Het plan was om vanuit Kathmandu door Tibet naar Shanghai en Peking te rijden. Was, want na een demonstratie in Lhasa waarbij een monnik zichzelf in de brand stak, stopten de Chinese authoriteiten met het verstrekken van vergunningen. Omdat onzeker bleef of we de grens naar Tibet over konden en we niet langer wilden wachten, hebben we de route gewijzigd. Rob begeleidt de reis naar Kathmandu en Dafne + 2 reisgenoten zullen zich in Lahore bij 2 anderen van de groep aansluiten, om via de Karakoram Highway over de Khunjerab pas naar China te gaan, om Tibet heen (helaas) naar Shanghai en Peking.
Omdat dit allemaal nogal wat voeten in de aarde heeft, staat er nog geen dagboek on-line, maar dat zal binnenkort wel gebeuren. We mailen dan wel een kort berichtje.
 
Nog één keer Marokko dus?
Ja: Op 17 November 2012 kun je met ons nog één keer naar Marokko. (Volgend jaar is ie niet geprogrammeerd). De reis duurt tot 1 December dus je bent ruim op tijd terug voor de feestdagen. Net zoals de vorige keren verzorgen we motortransport naar Zuid-Spanje en kun je zelf comfortabel naar het startpunt daar vliegen. Kijk even op de volgende link https://www.ride-onmotortours.com/common/pages/marok/marok_allr.htm. De prijzen incl transport staan hier: https://www.ride-onmotortours.com/common/pages/marok/marok_info.htm
 
28 September bijeenkomst
Op 28 September hebben we bij Motorport Zelhem aan de Brinkweg 15a te Zelhem om 20.00 u een bijeenkomst over deze reis. Let op we hebben slechts plek voor 9 motoren op de aanhanger dus wie het eerst komt die het eerst maalt. We horen het graag als je komt, zodat we voor voldoende stoelen etc. kunnen zorgen.
 
Groetjes,
 
Rob en Dafne de Jong
Ride-on MotorTours

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws