Nieuws

Nieuws van Nimag

De tijd dat alleen vage cowboybedrijfjes zich met electrische scooters bezig hielden is voorbij.

Nimag speelt alweer een poosje meew. En de Suzuki importeur timmert lekker aan de weg.

Leuk voor de kidz of de boodschappen in de buurt? Les maar:

De nieuwe Nimoto Trendy-R . Goed voor wel 130 km elektrisch rijplezier!

Nimoto introduceert het nieuwste topmodel uit haar brede lijn elektrische scooters: de stijlvolle Nimoto Trendy-R. Een scooter met oog voor detail, die alles in huis heeft om zelfs de meest veeleisende scooterrijder tevreden te stellen: ultiem comfort en stabiliteit dankzij de 14 inch wielen, een zeer fraaie en modieuze vormgeving en desgewenst dubbele uitneembare accu’s voor een ongekende actieradius tot wel 130 km!

Met een fraai lijnenspel en diverse chromen accenten is de Trendy-R met recht een elegante verschijning, maar het doordachte ontwerp biedt meer dan alleen een fraai uiterlijk…

De Nimoto Trendy-R is voorzien van een krachtige 1500 Watt naafmotor, waarmee u in alle rust en zonder uitlaatgassen tot wel 80 kilometer ver kunt rijden met een enkele accu en tot wel 130 km in de uitvoering met een dubbele accu.

De unieke 48V dubbele lithium accu’s van de Trendy-R zijn licht van gewicht en onafhankelijk van elkaar uitneembaar. Bovendien zijn ze met de bijgeleverde acculader snel en tegen zeer geringe kosten weer opgeladen in ieder 220V stopcontact. De dubbele accu’s zijn naar keuze tegelijkertijd op te laden maar ook los van elkaar. Dit betekend dat u met één accu kunt rijden, terwijl u de andere accu (thuis of op uw werk) op kunt laden. Naast de uitvoering met dubbele accu’s is de nieuwe Trendy-R ook leverbaar met een enkele accu.

De extra grote 14 inch wielen bieden niet alleen meer stabiliteit en wendbaarheid, maar ook een ongekend hoog comfort. Daarnaast is dit model voorzien van vele opbergmogelijkheden en een handige middenbok en zijstandaard. Dankzij een comfortabel buddyseat, luxueus uitgevoerd met rode stiksels en de uitklapbare voetsteunen is de Trendy-R tevens uitstekend geschikt om een passagier mee te nemen.

De Nimoto Trendy-R is uitgevoerd in twee stijlvolle nieuwe kleurstellingen zwart en wit, beide met frisse rode accenten.

De Trendy-R is zowel in snor- (25km/u) als bromuitvoering (45km/u) leverbaar voor de adviesprijs van
€ 2.599,- met enkele accu en € 2.999,- met dubbele accu
.

Alle Nimoto elektrische scooters worden geleverd met de zekerheid van 2 jaar garantie en bovendien krijgt iedereen die een nieuwe Nimoto elektrische scooter koopt kosteloos de “Nimoto Goed op Weg pas”. Deze pas geeft recht op een jaar lang pechservice, uitgevoerd door de ANWB!

Accessoires
Omdat scooterrijden persoonlijk is en iedere rijder/rijdster andere eisen stelt aan zijn of haar scooter biedt Nimoto een gamma aan hoogwaardige originele accessoires zoals een fraai Nimoto windscherm met chromen bevestigingsbeugels, een schitterende handgemaakte buddyseat met “Deluxe” logo en witte piping en een praktische opbergkoffer

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Komt BMW met een R18 nineT?

Komt BMW met een R18 nineT?

22 mei, 2024

Begin april verraste de nieuwe BMW Motorrad-baas Markus Flasch met een post op zijn Instagram-profiel. Op een ...

Overig nieuws