Nieuws

Nieuws van Guzzi. En TLM

Ipothesys Aria V12 di TLM

Niet in Milaan, maar in Nijmegen: Mogen wij je voorstellen: de Ipothesys Aria V12 di TLM, oftewel een unieke en zeer speciale special. Bedacht in Italië en opgebouwd en verfijnd door TLM in Nederland.

TLM is exclusief vertegenwoordiger van het jonge en ambitieuze motormerk Ipothesys (zie www.pothesys.com). Italiaanse vormgeving in combinatie met vernieuwend design en strakke lijnen zijn het devies.

Ipothesys heeft van het eerste prototype van haar Aria V12 een ombouwkit ontwikkeld op basis van de Moto Guzzi Griso, waarmee je jouw eigen variant kunt bouwen. Het onovertroffen design van kuip/zadel/tank kan aangevuld worden met de eigen creatieve gedachtekronkels. De kits zijn opgebouwd uit verschillende pakketten. zo kan in eerste instantie gekozen worden voor het essentiële basispakket bestaande uit tank/zadel/zitcombinatie. Het uitlaatsysteem, de veercomponenten, wielen, rem/- en koppelingspompen, zijn vervolgens vrij te kiezen.

Als aftrap heeft TLM besloten een eigen "Aria V12 di TLM" te bouwenBuiten het door in eigen huis bedachte kleurschema en het mooie Alcantara zadel met oranje stiksels is onze Aria V12 voorzien van superlichte Marchesini OTB Racing velgen, Brembo radiale rem- en koppelingspomp, gehomologeerd open uitlaatsysteem en een speciale door TLM geschreven mapping in de ECU. Qua veercomponenten hebben de Nijmegenaars het redelijk sober gehouden en gekozen voor de Griso 8V setup, maar mocht je liever een volledig Öhlins pakket erop hebben, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Het heeft even geduurd maar nu staat de eerste "Ipothesys Aria V12 di TLM" in de  showroom en kunnen alle verantwoordelijken volop genieten van deze oogverblindende schoonheid, waar zebijzonder trots op zijn! Kom je deze ook een keer bekijken?

En PS : Eigenlijk liever niet, maar voor de echte liefhebber >> de "Aria V12 di TLM "is ook te koop!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.