Nieuws

Nieuws uit China

Doorgelinkt van af aluminium petjes site www.niburu.co, de site die je over UFO’s, the New World Order en alle denkbare complottheorien informeert:

 

Volgens het bericht hebben de Amerikaanse inlichtingendiensten ontdekt dat er een UFO is geland in het binnenland van China.

Het object had een grootte van zo’n tien meter en de landing zou plaatsgevonden hebben in de buurt van de Chinese stad Chongqin.

Het bericht vervolgt met dat nadat de Amerikanen dit bekendgemaakt hadden Peking onmiddellijk alle berichtgeving omtrent “het incident” blokkeerde.

Ook wordt in het bericht gezegd dat de Amerikanen niet uitsluiten dat het hier gaat om een buitenaards ruimtevaartuig. Maar, zeggen ze erbij, het kan ook een geheim ruimtevaartexperiment van de Chinezen zelf zijn.

Het vreemde is dat op het hele internet verder niets te vinden is over een eventuele landing van een UFO in Chongqin. Meestal als dit soort berichten worden verspreid dan wemelt het op het web van de speculaties. Nu echter niets van dat alles.

Als je gaat zoeken overigens dan kom je wel een aantal eerdere incidenten tegen met UFO’s en de Chinese plaats Chongqin.eer dan Ufo’s

 Wij verbazen ons over veel dingen op Internet en weten beter: In de regio van Chongqin zijn de Chinese motorfietsfabrikanten gevestigd. Wat er is gezien is gewoon de proefvlucht van de eerste Chinese SuperSport bike geweest. 

Maar of die nu van Shineray, Charming, Lifan, de Chongqing Yinxiang Motorcycle Group, Jialing, Jianshe, Jonxcin of de Chongqing Guangyu Motorcycle Manufacture Co., Ltd komt: We moeten China in de gaten houden. Alleen al de Chongqing Guangyu Motorcycle Manufacture Co., Ltd exporteerde vorig jaar zo’n 6 miljoen motorfietsen. Dat zijn dan nu nog wel motoren in de stijl van ‘vervoer voor de massa’.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.