Nieuws

Nieuwe zomerkleding van Ducati

Ducati heeft, met de zomer in aantocht, een drietal nieuwe zomerjassen en een sweatshirt gelanceerd voor Ducatisti. Een nieuwe lijn van geventileerde motorkleding, ontworpen om mee te reizen tijdens het warmste seizoen. Uiteraard met grote aandacht voor comfort en veiligheid.

Flow C3 
Flow C3, ontworpen door Drudi Performance voor Ducati, is een lichtgewicht, ademend en volledig CE-gecertificeerd jas. De binnenkant bevat Warrior lite protectoren op de schouders en ellebogen. Dit kan eventueel aangevuld worden met een optionele rugprotector. Verder heeft de Flow C3 een uitneembare voering, gemaakt van een drielaags ademend, waterdicht en winddicht membraan. De Flow C3 is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen.

Ducati Corse Tex Summer C2
Het ontwerp van de Ducati Corse tex Summer C2 is in samenwerking met Dainese ontstaan. De jas is gemaakt uit een mix van mesh en lichtgewicht textiel en wordt gecombineerd met een uitneembare winddichte voering. Ideaal voor warme en vochtige klimaten en voor het zomerseizoen. De jas is verder voorzien van aluminium inzetstukken op de schouders en composietbeschermers op de ellebogen. Daarnaast is hij voorbereid op gebruik van de Dainese G2 rugbeschermer.

Speed 3
De Speed 3 is eveneens ontworpen door Aldo Drudi en gemaakt in samenwerking met Alpinestars. De basis bestaat daarbij uit een mix van mesh en textiel wat op de kwetsbare delen wordt aangevuld met protectoren. Zo zitten op de schouders en ellebogen uitneembare CE-protectoren. Daarnaast is de jas voorbereid op de toevoeging van de Nucleon rug- en borstprotectoren die door Alpinestars ontwikkeld zijn.

Downtown C1
Ondanks zijn casual voorkomen, valt ook de Downtown onder motorkleding. Het sweatshirt is namelijk voorzien van een aramidevezelversterking en heeft protectoren op de schouders en ellebogen. Net als de Speed 3, is ook de Downtown C1 voorbereid op de toevoeging van de Nucleon rug- en borstprotectoren die door Alpinestars ontwikkeld zijn.

Kijk voor meer informatie over de nieuwe kleding van Ducati op www.ducati.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.