Nieuws

Nieuwe Triumph-dealer in Nijmegen

Motorzaak TLM in Nijmegen breidt haar activiteiten komend jaar uit met het Triumph dealerschap. Momenteel wordt de zaak verbouwd tot Triumph World Black Store, om vanaf januari als Triumph Nijmegen de deuren weer te openen.

De opening zal tevens gepaard gaan met een aantal activiteiten om de nieuwe 2021-modellen van de Britse fabrikant onder de aandacht te brengen van het grote publiek, zoals de Trident Preview Tour en de Triumph Triple Days.

De nieuwe Trident komt op vrijdag 8 januari bij Triumph Nijmegen. Gedurende de dag zal een Triumph-bus met aanhanger met daarop een grote ‘modelauto-doos’ waarin de Trident vanuit alle hoeken duidelijk zichtbaar is rondrijden in steden als: Nijmegen, Den Bosch en Oss om vervolgens aan het einde van de dag tussen 17:00 en 19:00 uur te stoppen bij Triumph Nijmegen. Daar zal de nieuwe Trident en ook de eveneens nieuwe Tiger 850 Sport in de showroom worden geplaatst. Neem contact op met TLM voor verdere details en spreek een tijdstip voor bezichtiging af. Houd rekening met de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen ter voorkoming van verspreiding van het corona-virus en respecteer 1,5 meter afstand van elkaar.

Vanwege de ‘aangepaste’ vorm van de Motorbeurs Utrecht 2021 brengt Triumph Motorcycles Benelux de Motorbeurs dit jaar naar de dealers. Bekijk de nieuwe product line-up in de showroom van Triumph Nijmegen, inclusief de gloednieuwe Trident 660, de Tiger 850 Sport en een nog nader aan te kondigen model. Binnen de dan geldende COVID-19-restricties ben je van harte welkom bij Triumph Nijmegen om de nieuwste modellen te komen bekijken. Op he30 januari is er nóg iets nieuws bij Triumph Nijmegen, want dan is namelijk een nog nader aan te kondigen model te bezichtigen voordat deze uiteindelijk in de showroom komt te staan. Genoeg reden dus om een bezoek te brengen aan Triumph Nijmegen, Lagelandseweg 66, 6545 CG, Nijmegen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.