Nieuws

Nieuwe Total Moto Points

Deze week zijn op de tankstations De Nieuwe AA in Helmond en Meerzicht in Zoetermeer twee nieuwe MOTO Points van TOTAL in gebruik genomen. Deze MOTO Points zijn speciaal voor gemotoriseerde tweewielers ontworpen. Zo is de tankplaats enkel en alleen bedoeld voor motorrijders en blijft de vloer dus schoon en wordt die niet spekglad door gemorste brandstof. Bovendien is er een speciale helmsteun aanwezig en hebben de MOTO Points ook een motorwasplaats. Deze MOTO Wash heeft speciale zachte borstels, een korte spuitlans, zes verschillende wasprogramma’s met een lagedrukreiniging om lak en elektronica te beschermen. Ook kun je er je banden oppompen en is er een spatwaterdicht kastje aanwezig om tijdens het wassen je helm en handschoenen in op te bergen.

Wie tussen 27 april en 1 augustus 5 keer gaat tanken bij een Total MOTO Point, ontvangt een gratis prepaid waskaart ter waarde van €15.

Inmiddels zijn er acht MOTO Points verspreid over het land en voor het einde van dit jaar zullen dit er tien zijn. Klik hier voor een overzicht van de Total MOTO Points in Nederland.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.