Nieuws

Nieuwe Total Moto Points

Deze week zijn op de tankstations De Nieuwe AA in Helmond en Meerzicht in Zoetermeer twee nieuwe MOTO Points van TOTAL in gebruik genomen. Deze MOTO Points zijn speciaal voor gemotoriseerde tweewielers ontworpen. Zo is de tankplaats enkel en alleen bedoeld voor motorrijders en blijft de vloer dus schoon en wordt die niet spekglad door gemorste brandstof. Bovendien is er een speciale helmsteun aanwezig en hebben de MOTO Points ook een motorwasplaats. Deze MOTO Wash heeft speciale zachte borstels, een korte spuitlans, zes verschillende wasprogramma’s met een lagedrukreiniging om lak en elektronica te beschermen. Ook kun je er je banden oppompen en is er een spatwaterdicht kastje aanwezig om tijdens het wassen je helm en handschoenen in op te bergen.

Wie tussen 27 april en 1 augustus 5 keer gaat tanken bij een Total MOTO Point, ontvangt een gratis prepaid waskaart ter waarde van €15.

Inmiddels zijn er acht MOTO Points verspreid over het land en voor het einde van dit jaar zullen dit er tien zijn. Klik hier voor een overzicht van de Total MOTO Points in Nederland.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws