Nieuws

Nieuwe Suzuki specials

Naast de nieuwe GSX-R1000, lees alles daarover in MotoPlus 3-2012, heeft Suzuki voor 2012 nog meer nieuws in het vat. En wel in de vorm van een zestal specials, reguliere modellen die standaard zijn voorzien van exclusieve originele accessoires die de styling of praktische eigenschappen een echelonnetje hoger tillen. De populaire V-Strom 650 ABS komt er bijvoorbeeld in twee extra uitvoeringen, de Touring (€ 9.999,-) en Black Rhino (€ 10.999,-) edition. Die laatste is uiteraard enkel in het zwart leverbaar en krijgt standaard een robuust Givi top- en zijkoffersysteem mee, net als handkappen, middenbok, onderkuip en het bekende vario toerruitje-touringscherm. De Touring, leverbaar in zwart, wit en oranje, is iets goedkoper, maar moet het dan ook zonder het vario ruitje en de zijkofferset stellen.
Ook van de afgelopen jaar geïntroduceerde GSR750 komt er een special edition, meer precies onder de noemer Street Xtreme. En dat vertaalt zich onder meer in een Arrow Race Tech demper, getinte ruit, zwarte onderkuip, witte LED knippers en verkoopprijs van € 10.999,-. Ook de GSX-R600 Sport Edition krijgt de beschikking over een Arrow demper, één van het type Works om precies te zijn. Daarnaast is de hardloper ook optisch verfraaid met een andere kuipruit, carbon covers voor het koppelings- en dynamodeksel, duo seatcover, GSX-R velgsticker, tankpad, en tankdop- en kroonplaat protectie. De Sport Edition staat te boek voor € 13.999,-.
Als laatste dan nog de GSX650FA Touring (€ 8.499,-) en Burgman 200 Executive (€ 3.999,-). De eerste kreeg onder meer een bijpassende topkoffer (inclusief drager) vario toerruit aangemeten, terwijl het gebruikscomfort van de Burgman werd opgekrikt met xenon verlichting, luxe dashboard en eveneens een vario ruit. Kijk voor alle specificaties van de Suzuki specials op www.suzuki.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Yamaha YZF-R1 Rea-replica

Yamaha YZF-R1 Rea-replica

24 april, 2024

Yamaha maakte onlangs bekend dat de R1 niet wordt opgewaardeerd naar Euro 5+. Dit betekent dat de R1 in 2025 wordt ...

Overig nieuws